Kérlek, töltsd ki a jelentkezési lapot!

  Név

  E-mail cím

  Program

  Telefonszám

  Születési idő

  Lakhely

  Fénykép ( max. 3MB )

  Magadról

  Önkéntes szolgálat

  Várunk Téged Krisna-völgyben önkéntes szolgálatra! 

  Krisna-völgy Magyarország, sőt Közép-Európa legnagyobb és legszervezettebb öko-közössége.

  266 hektáros területen kezdettől fogva az önfenntartás munkált alapelvként a közös munka, szociális fejlődés és hagyományos technológiák segítségével. A közösségnek van bio kertje, amely zöldségeket és gyümölcsöket biztosít, s egy pince is épült, mely jelentősen hozzájárul az önfenntartáshoz a téli hónapokban. Hagyományos raktározási és konzerválási módszereket, valamint dehidratálást alkalmaznak tartósítószerek hozzáadása nélkül. A Tehénvédelmi Központ ad otthont Krisna-völgy csordájának, melyben magyar tarka, tiroli borzderes és indiai zebu is képviselteti magát.

   

  Farmközösségünkben, Krisna-völgyben alternatívát kínálunk egy élhetőbb, szabadabb, szebb és békésebb jövő érdekében.

   

  Önkéntesként számos területen lehet munkát vállalni a kertészettől kezdve a tehenészeten, befőzésen át egészen az irodai, illetve takarító feladatokig. Nálunk minden szolgálat nagy becsben van tartva, mindenhol szívesen látunk lelkes önkénteseket. A 7 órás szolgálatért cserébe biztosítjuk a szállást és az ellátást. A terület adja a lehetőséget, hogy a szolgálaton kívül legyen lehetőség kikapcsolódni egy békés, nyugodt környezetben, meditálni, megismerni önmagunkat, részt venni a templomi programokon, ami egy lelki töltetet ad az itt létnek.

   

  Az Önkéntes Szolgálat résztvevőinek itt tartózkodásával kapcsolatos részletek és feltételek

  • Elhelyezés: valamelyik somogyvámosi vendégházban. Elérhető szobáink többágyasak, közös fürdőszobával. Sajnos nem tudunk privát szobát biztosítani az önkénteseknek. 

  • Szolgálati idő: 7 óra, 9:30-17:30 (1 óra ebédidő).

  • Költségek térítése (étkezés+szállás): az a hely, ahol szolgálatot fogsz végezni, téríteni fogja az étkezési és szállási költségeidet.

  • Napi kétszeri étkezést biztosítunk: reggeli és ebéd. Csak a saját konyhánkon készített ételeket tudjuk biztosítani, és nem tudjuk kielégíteni a speciális diétás igényeket.

  • Időtartam: Max. 3 hónap.

  • Reggeli program: Amennyiben a lelki életed is szeretnéd fejleszteni, akkor lehetőséged van, hogy a szerzetesekkel együtt részt vegyél a programon, mely tartalmaz többek között meditációt, leckét stb.

  • Szükség van erkölcsi bizonyítványra, melyet kérlek, hozz magaddal.

  • Az itt lét alatt követni kell a 4 szabályt, melynek részleteit a lenti nyilatkozatban találsz meg

  • Valamint az önkéntesektől azt is kérjük, hogy tartsák tiszteletben a vallási szokásainkat azzal, hogy nem viselnek hivalkodó ruházatot (póló és hosszú nadrág vagy szoknya a hölgyeknek, póló és hosszú nadrág a férfiaknak).

  • Érkezésed előtt legalább 3 héttel jelentkezz, mert minden jelentkezést az Igazgató Tanács bírál el.

  • Az alábbi linkre kattintva tudsz jelentkezni az önkéntes szolgálatra