Gopāli devi dāsī
Az oroszországi születésű Gopāli devi dāsī 7 országban élt, mielőtt 2018-ban otthonra talált Krisna-völgyben. Ő a Krisna-völgyi Govinda étterem vezetője és séfje. Ínycsiklandó egészséges recepteket és menüket fejleszt bármilyen alkalomra: az exkluzív vacsorától kezdve a közösség mindennapi étkezéséig vagy egy nagy fesztiválig, több mint 8000 vendéggel.
10 éve étterem szakács, saját, nemzetközileg elismert étterme volt Törökországban. Szeret vegetáriánus és vegán ételeket készíteni helyi szezonális alapanyagokból. Gopāli a fűszereket is ügyesen használja, hogy minden ételt egyedivé és mindenki számára vonzóvá varázsoljon.
Szívesen megosztja tudását másokkal, ezért 8 éve tanít főzést mesterkurzusokon és saját online tanfolyamokon. Több, mint 600 diákja van, több, mint 50 országból.
Mesterfokozatot szerzett Nemzetközi gazdálkodásból a Norwegian School of Economics and Business Administration intézményében, amely egy tekintélyes észak-európai üzleti iskola.
Akkor a legboldogabb, mikor Krisna-völgyben főz a vendégeknek, mert ez egyesíti a kreativitás és üzlet iránti szenvedélyét és az Abszolút szolgálatát.
Lépj vele kapcsolatba Tiktokon: https://www.tiktok.com/@gopalifarmkonyha