Melyik érdekel a következők közül?
    ( többet is választhatsz )

    Egyéb programjaink

    Név

    E-mail cím

    Telefonszám

    Születési idő

    Lakhely

    Magadról

    Full 1
    Full 1

    VEGETÁRIÁNUS KONYHA

    Készíts ételeket, melyek nem csak a testet, de a lelket is táplálják!

    Ismerd meg az étterem vezetőjét:

    Gopāli devi dāsī

    Az oroszországi születésű Gopāli devi dāsī 7 országban élt, mielőtt 2018-ban otthonra talált Krisna-völgyben. Ő a Krisna-völgyi Govinda étterem vezetője és séfje. Ínycsiklandó egészséges recepteket és menüket fejleszt bármilyen alkalomra: az exkluzív vacsorától kezdve a közösség mindennapi étkezéséig vagy egy nagy fesztiválig, több mint 8000 vendéggel.

    10 éve étterem szakács, saját, nemzetközileg elismert étterme volt Törökországban. Szeret vegetáriánus és vegán ételeket készíteni helyi szezonális alapanyagokból. Gopāli a fűszereket is ügyesen használja, hogy minden ételt egyedivé és mindenki számára vonzóvá varázsoljon.

    Szívesen megosztja tudását másokkal, ezért 8 éve tanít főzést mesterkurzusokon és saját online tanfolyamokon. Több, mint 600 diákja van, több, mint 50 országból.

    Mesterfokozatot szerzett Nemzetközi gazdálkodásból a Norwegian School of Economics and Business Administration intézményében, amely egy tekintélyes észak-európai üzleti iskola.

    Akkor a legboldogabb, mikor Krisna-völgyben főz a vendégeknek, mert ez egyesíti a kreativitás és üzlet iránti szenvedélyét és az Abszolút szolgálatát.

    Lépj vele kapcsolatba Tiktokon: https://www.tiktok.com/@gopalifarmkonyha

    Mit tanulhatsz meg nála?
    • Hogyan rendezd be és tartsd tisztán hatékonyan a konyhateret
    • Hogyan használd a kést, és alkalmazz különféle szeletelési módokat különféle ételekhez
    • Hogyan készítsd elő a hozzávalókat a hatékony főzés érdekében
    • Hogyan dolgozz az összetevők különféle csoportjaival (gabona, bab, zöldség stb.), hogy elérd a kívánt eredményt
    • Hogyan alkalmazd a kulcsfontosságú főzési technikákat (sütés, főzés stb.), hogy minden étel tökéletes legyen
    • Hogyan tervezz menüt az adott alkalom és a vendégek igényei alapján
    • Hogyan igazítsd a recepteket a speciális diétákhoz (gluténmentes, vegán stb.)
    • Hogyan tervezd meg a konyhában töltött idődet, hogy mindent megfelelően elvégezzhess
    • Hogyan kommunikálj a kiszolgáló személyzettel és a vendégekkel a menüről és fogadj visszajelzéseket
    • Hogyan építs karriert vegán szakácsként ( és a megvalósításához szükséges lépések )

    Jelentkezem a képzésre

      Név

      Születési idő

      Lakhely

      Jelenlegi iskolád neve

      Melyik gyakorlati foglalkozásra jelentkezel?

      Mennyi időre szeretnél jönni?

      Fénykép ( max. 3MB )

      Telefonszám

      E-mail cím

      Magadról