Melyik érdekel a következők közül?
  ( többet is választhatsz )

  Név

  E-mail cím

  Telefonszám

  Születési idő

  Lakhely

  Fénykép ( max. 3MB )

  Magadról

  Fenntarthatóság a gyakorlatban

  Világunk komoly környezeti válságon megy keresztül.
  Az éghajlatváltozás globális problémává vált, s nem várt kihívások elé állít bennünket. A föld, a víz, és a levegő egyre szennyezettebbek. Sajnos az egyoldalú kizsákmányolásnak köszönhetően egyre komolyabb környezeti visszahatásokkal kell szembesülnünk.
  A változás már nem választás kérdése. Amiben dönthetünk az az, hogy hogyan reagálunk a megváltozott körülményekre.
  A rövidtávú cselekvés ezen a ponton már nem elég. Globális szintű intézkedésekre van szükség, ugyanakkor egyéni és közösségi szintű változtatásokat is kell eszközölnünk.
  A valódi megoldás a fiatal generációban van, mert ha valaki, akkor ők képesek csak felvenni a versenyt a nem kívánt folyamatokkal.
  A társadalom egészét érintő problémák megoldására irányuló törekvésekben való felelősségvállalás fontosságát felismerve hoztuk létre Krisna-völgyet majdnem harminc évvel ezelőtt. Krisna-völgy egy vidéki közösség, amely képes megoldást nyújtani ezen problémákra. Ahhoz, hogy az emberek megfeleljenek a kihívásoknak, kezdeményezniük kell, s minden egyes személynek tisztában kell lennie saját felelősségével.
   Az önfenntartó farmközösségek jelentik a megoldást a fent említett problémákra. Ilyen közösségekben mindenki olyan életmódot alakíthat ki, amely harmóniában áll a természettel és a környezettel, s egészségesen, környezettudatosan élhet.
  Archaikusnak, visszalépésnek tűnhet, de igazából egy olyan életmód bemutatására törekszünk, ami ténylegesen fenntartható.

  Szeretnénk lehetőséget nyújtani egy

  szisztematikus, gyakorlati oktatásra 

  azok számára, akik akarnak tenni a jövőjükért.

  Képzéseink:

  • Méhész

   Egyéves képzésünk lehetőséget biztosít számodra, hogy elsajátíthasd a méhészet minden rejtelmét.

  • Textilműves

   Szövőműhelyünkben megtanulhatod a kézi ruhakészítés technikáit, hímzést és még sok minden mást.

  • Állatvédő

   Tehénvédelmi központunk biztosít lehetőséget számodra, hogy megismerd az etikus állattartás mikéntjét, hogy harmóniában élhess önmagaddal és a természettel.

  • Biokertész

   Biokertész képzésünk azoknak szól, akiknek fontos természetes, fenntartható életmód, a tiszta vegyszermentes ételek. Egyéves képzésünk során kiváló szakemberektől sajátíthatod el a biozöldségtermesztés művészetét.

  • Vega szakács

   Ez a féléves képzés betekintést enged a vegetáriánus konyha titkaiba.

  • Öko-gazdász

   A szintén egyéves képzés a fentiek kombináció

  Miért jó ez neked? 

  Lehetőséget nyújt számodra, hogy olyan képesítéshez juss, amit máshol nem kapnál meg. Egy csodálatos, természetes környezetben, nagyszerű tanulói közösség és csapat tagjaként az egyszerű élet, emelkedett gondolkodás szellemében. Szállás, étkezés, TB is biztosított a képzés mellett. 
  A legjobb tanulók számára ösztöndíj is elérhető.
   

  Jelentkezz itt a képzésekre!

   Név


   Születési idő


   Lakhely


   Jelenlegi iskolád neve


   Melyik képzésre jelentkezel?


   Fénykép ( max. 3MB )

   Telefonszám

   E-mail cím

   Magadról