Melyik érdekel a következők közül?
  ( többet is választhatsz )

  Egyéb programjaink

  Név

  E-mail cím

  Telefonszám

  Születési idő

  Lakhely

  Magadról

  Lila Suka Dāsa

  ( Kissimon László )

  OKTATÁS, SZERVEZÉS

  Természetes életmód – Gyakorlatiasság – Spiritualitás

  Gyermekkoromban egy kis faluban nevelkedtem, így korán sikerült magamba szívni a természet szeretetét. Meghatározó volt számomra az összhang, a harmónia megtapasztalása a körülöttem lévő világgal.

  Felsőfokú tanulmányaimat közgazdászként, vezetői tanácsadóként végeztem. Szeretem a kihívásokat, a nagy feladatokat. Mindig érdekelt a gyakorlati megvalósíthatóság, hogyan lehet egy víziót a gyakorlatban megvalósítani és ezáltal kihívó célokat elérni.

  Tanulmányaim közben ismerkedtem meg a keleti filozófiával, főként a védikus írások tanításaival. Ez figyelmemet befelé fordította, és ekkor döbbentem rá először, hogy a tudat kapcsolatban van a külső valósággal. Megértettem, hogy a külső környezet nem más, mint a belső tudatunk kivetülése.

  Kutatásaim és munkám során sokszor volt lehetőségem ötvözni ezt a három dolgot. A fenntartható, természetes életmódot, a nyugati praktikusságot, és a keleti spiritualitást. Keresem a találkozási pontokat, átfedéseket e területek között.

  Próbálom ezt a három elvet megfelelő egyensúlyban tartani az életemben. Tapasztalataimat szívesen megosztom mindazokkal, akik érdeklődnek iránta.